Referanser

AcryliCon leverer langvarige løsninger, med enkelt og tidsbesparende vedlikehold, som tilfredsstiller bedriftens hygienestandard – år etter år. Våre referanser er vårt fremste bevis på dette.

Fjordkjøkken AS

Fjordkjøkken AS ble stiftet i 1996 og er eid av Tine, Felleskjøpet og Nortura. Hovedproduksjonen er Fjordland produktene og sortimentet består av tradisjonelle norske og etniske varianter samt sesongprodukter. Vi flyttet inn i de gamle lokalene til Tine på Varhaug og startet testing og produksjon av produkter. Etter hvert har våre produkter fått en høy status i markedet, og etterspørselen har i alle år vært stigende.


Vi har derfor bygget ut fabrikken i mange byggetrinn. Første trinn var i 2001, og det ble da vurdert hvilket gulvsystem og leverandør som skulle brukes. Daværende DL hadde fartstid fra Tinesystemet og hadde med seg mange erfaringer på gulv. Valget falt derfor på AcryliCon System Dekor, og de første 670 m² fikk vi installert i mai 2002. Vi har pr. i dag installert mer enn 5000 m² AcryliCon Dekor belegg og er veldig fornøyd.

Ingen av Acrylicon gulvene er til nå oppgradert og sett i betraktning av kvaliteten på det som er levert, regner vi med en holdbarhet på 20-30 år. Vi vil også berømme AcryliCon Rogaland AS for god oppfølging og for å være en god samarbeidspartner.

-Svein Jarle Vigre,

Teknisk sjef

Belegget er spesialkonstruert for bruk i alle typer næringsmiddelindustri, verkstedlokaler, lagerlokaler, utstillinger, butikker etc.
Vi takker våre kunder for tilliten og gratulerer med et godt valg