Referanser

AcryliCon leverer langvarige løsninger, med enkelt og tidsbesparende vedlikehold, som tilfredsstiller bedriftens hygienestandard – år etter år. Våre referanser er vårt fremste bevis på dette.

Clarion Hotel Bergen Airport

Clarion Hotel Bergen Airport fikk lagt AcryliCon da bygget var nytt. Min arbeidserfaring fra andre kjøkken med flisegulv, vinylbelegg og AcryliCon gulv gjorde meg sikker i mitt valg av gulvløsning. Dårlig renhold med flisene og vinylbelegg som løsnet hele tiden veide tungt i den negative vektskålen. Med mye vasking, vaskemidler, tunge traller og tilnærmet konstant aktivitet utsettes gulvet for tøffe belastninger.

Vi valgte gulv i en lys farge med sklisikker struktur som gir en oversiktelig overflate, hyggelig arbeidsmiljø og en positiv og pen presentasjon av kjøkkenet. Også ellers i Choice kjeden er det gode erfaringer med AcryliCon gulvene, og dette var også viktig dokumentasjon i forbindelse med vårt valg av kjøkkengulv. Det kan også nevnes at det har vært en god oppfølging av AcryliCon sine representanter under og etter prosjektene.

Ståle Ims
Kjøkkensjef