Referanser

AcryliCon leverer langvarige løsninger, med enkelt og tidsbesparende vedlikehold, som tilfredsstiller bedriftens hygienestandard – år etter år. Våre referanser er vårt fremste bevis på dette.

Gulv i parkeringsanlegg på ALNA Senter, Oslo

Stor kundetilstrømning, lekkasjer, betongvann og korte tidshorisonter:

– «Multigrip» løste elegant våre utfordringer

Dette sier senterdirektør Hans Georg Helberg ved ALNA Senter som nylig har fått lagt drøyt tre tusen kvadrat med «Multigrip» på en nyoppusset parkeringsplass. En parkeringsplass forfulgt av problemer.

– Vi hadde fått lagt nærmere to tusen kvadratmeter med elementstøpte huldekker i betong for å dele ett av parkeringshusene i to etasjer. Men selv etter å ha asfaltert øverste etasje ettertrykkelig, ville taket – eller gulvet om du vil – ikke slutte å lekke. Resultatet var at flere av våre kunder fikk sine biler nedsølt av betongvann. Noe som jo kan være rimelig alvorlig. Vi hadde med andre ord en seriøs utfordring, sier Helberg.

Elastisk, værbestandig og sklisikkert

Etter å ha orientert seg blant de beste av råd falt valget på det sklisikre og værbestandige industrigulvet Multigrip fra Acrylicon. Dette er et elastisk system for områder med store termiske svingninger og tunge mekaniske påkjenninger. På grunn av sin integrerte sklisikring, er systemet spesielt godt egnet for bruk på nettopp parkeringsplasser, gangveier og ramper. Systemet er halvfleksibelt. Derfor er det ikke bare velegnet for utjevning og tetting av sprekker på områder med varierende temperaturer, det herder også i løpet av én til to timer og medfører av den grunn minimalt med nedetid for det aktuelle området hvor det blir lagt.

– Vi er helt avhengig av alle våre parkeringsplasser. Å stenge av 96 parkeringsplasser i lengre tid kan bety et enormt omsetningstap for våre leietagere og er av den grunn mer eller mindre uaktuelt. Å få gulvet lagt og ferdig til bruk, uten risiko for etterhengende dunst av giftgasser i en lang tørkeperiode, var derfor gull verdt for oss.