Referanser

AcryliCon leverer langvarige løsninger, med enkelt og tidsbesparende vedlikehold, som tilfredsstiller bedriftens hygienestandard – år etter år. Våre referanser er vårt fremste bevis på dette.

Pelagia Egersund Seafood

Pelagia Egersund Seafood er i dag en del av Pelagia AS og er en stor aktør innen mottak, bearbeiding og pakking av sild og makrell i Norge. Siste år tok vi imot 90000 tonn fisk og alt skal igjennom fabrikken.

I 1993 bygde vi ut fabrikken og valgte da hardbetong på våre gulv. Dette viste seg raskt at dette ble for glatt, og vi måtte vurdere andre løsninger. Med tøffe belastninger med truckkjøring, tin/frys, vann, fett og kjemi var vi nøye i utvelgelsen av belegg og leverandør. Etter en totalvurdering valgte vi i 1994 å installere vårt første AcryliCon System Dekor gulv på 580 m², og dette ligger på plass den dag i dag.

Siden den gang har vi kun lagt Acrylicon av den enkle grunn at gulvene holder meget godt. Vi har gjort tester med andre belegg også, men ingen av disse har vist seg å holde så godt som AcryliCon.

Vil også nevne at oppfølging/gjennomføring av prosjekter hos oss har gått veldig bra.

Vi har også gjort mange ombygginger/utbygginger de siste årene og har sammens med AcryliCon funnet gode og holdbare løsninger.

Samlet har vi de siste 26 år lagt mer enn 5000 m² Acrylicon Dekorbelegg i vår produksjon og så langt har beleggene vært slitesterke, og det beste alternativet for oss.

Bjørn Kjetel Sirevåg

COO FOOD REGION SOUTH NORWAY