Referanser

AcryliCon leverer langvarige løsninger, med enkelt og tidsbesparende vedlikehold, som tilfredsstiller bedriftens hygienestandard – år etter år. Våre referanser er vårt fremste bevis på dette.

Acrylicon Dekor System hos Alta Motor

I 1992 installerte Acrylicon Nord-Norge 1160 m² Acrylicon Dekor System hos Alta Motor. Bildene er tatt 30 år senere! Kunden er strålende fornøyd med gulvet som har vist seg å være slitesterkt, lett å holde rent og pent, år etter år.

Acrylicon Dekor System med gradert kvartssand leveres også med sklisikring i ønsket gradering og metning, det har en beviselig unik levetid og rengjøringsvennlighet. Hulkilsokkel leveres i homogen overgang til gulvet, takket være gulvets kjemiske binding, Gulvet herdes på under 2 timer, dermed reduseres nedetiden til et minimum.

Laget for våtområder og tungindustri, for eksempel bearbeiding av fisk, kjøtt og fjærkre, bakerier, bryggerier, meierier, kjøkken og andre områder hvor hygiene og renhold er av avgjørende betydning. Dekor-systemet er også en perfekt gulvløsning for tunge tekniske områder og legemiddelindustri.