Referanser

AcryliCon leverer langvarige løsninger, med enkelt og tidsbesparende vedlikehold, som tilfredsstiller bedriftens hygienestandard – år etter år. Våre referanser er vårt fremste bevis på dette.

Vriene hygienekrav i gammel fiskehall:

– Gode gulv gjør moderne drift i antikvariske lokaler mulig 

Dette sier daglig leder Erik Lidahl i Fiskecentralen som hver morgen leverer et sted mellom 65 og 85 tusen shushi-biter til hungrende østlendinger.

Et kjøkken for evigheten  

I løpet av sin innholdsrike karriere har Lidahl bygd opp minst 70 restaurantkjøkken og vet derfor hva han skal legge vekt på. Ikke bare for å møte myndighetenes strenge krav til hygiene, miljø og sikkerhet, men også i forhold til effektivitet og genuin trivsel. En av de tingene livet har lært ham å legge stor vekt på er derfor å få på plass et godt gulv. Ikke bare skal det være sklisikkert, slitesterkt og lett å rengjøre, også det rent estetiske har stor betydning for et arbeidsmiljø bestående av 32 mennesker.

– Jeg tør vel påstå at jeg stort sett har prøvd det som er av gulv. Og har ved noen anledninger hatt gleden av å jobbe med – eller på – kjøkken som har vært velsignet med gulv fra Acrylicon. Av den grunn tok jeg kontakt med dem først og oppdaget raskt at de tilbød et rikt utvalg av farger, teksturer og ulik grad av sklisikring. Dessuten la jeg merke til at rask herding gjorde gulvene svært lette å tilpasse ett gammelt bygg. Ikke minst i forhold til kanter, sluk og andre problemområder. Det viste seg jo også at installatørene var svært fleksible og ga gode innspill basert på egen erfaring og innsikt. At valget falt på akkurat Acrylicon har jeg ikke angret på et sekund. Et godt gulv er på mange måter selve fundamentet for en ren, effektiv og kontrollerbar drift, avslutter Lidahl.

Har du en lignende prosjekt?
Finn ditt nærmeste kontor ›