Referanser

AcryliCon leverer langvarige løsninger, med enkelt og tidsbesparende vedlikehold, som tilfredsstiller bedriftens hygienestandard – år etter år. Våre referanser er vårt fremste bevis på dette.

Austevoll Fiskeindustri AS

Austevoll Fiskeindustri AS er en av de beste aktørene innen mottak og pakking av sild, makrell og laks i Norge. Frem til for ca 10 år siden hadde vi for det meste epoxybelegg på gulvene, og opplevde stadig problemer med at belegget løsnet fra betongen spesielt i transportsoner.

Acrylicon sin representant på Vestlandet var innom oss flere ganger og prøvde å overbevise oss om at deres løsninger og produkter ville løse våre gulvproblemer. Vi vegret oss lenge for å prøve Acrylicon. Det var ikke akkurat billige løsninger de kom opp med. Vi sjekket noen referanser innen fiskeindustrien og tilbakemeldingene var bra, så i 2004 la vi vårt første Acryliconbelegg.

Siden den gang har vi kun lagt Acrylicon av den enkle grunn at gulvene holder godt. Acrylicon differensierer sine løsninger ut fra hvilken belastning gulvene blir utsatt for. Samlet har vi de siste 7 år lagt ca 2000 m2 Acrylicon Dekorbelegg i alt fra frysetuneller, filètavdeling, slakteri, pakkeavdeling og transportsoner. Så langt har beleggene vært slitesterke, og det beste alternativet for oss. ”Gjør gulvjobben skikkelig første gang og du sparer frustrasjon og penger over tid”.

Ivar Helge Melingen
Daglig leder